Free България използва Wordpress

Free MLM ще използва Wordpress

Free MLM е българска компания, която ще продава платформа за сайтове (базирана на Wordpress) на принципа на директните продажби в цял свят. Избрахме именно Wordpress, поради неговата простота и лесно използване, с които могат да свикнат лесно и потребители без никакви технически познания.

Сайтовете на Wordpress от Free MLM ще са хубави и… евтини :) И най-хубавото е, че всеки, независимо дали разбира от Wordpress или не, ще може да използва системата на Free MLM, за да печели пари, като продава един изключително качествен уеб продукт и намира други потенциални, които да правят същото не само в България, но и по целия свят. Потенциалът на Free MLM в това отношение е неизчерпаем!

Ако се интересувате, може да разгледате блога на Free MLM и да прецените сами за себе си дали този начин за изкарване на допълнителни доходи (а защо не и нещо повече) е подходящ за вас или не. Ако отговорът е положителен, заповядайте в Българската страница на Free MLM, където може да се запишете (напълно безплатно).

Comments are closed.